Gölcük AK Gençlerden Demirkol?a tebrik ziyareti

Gölcük AK Gençlerden Demirkol’a tebrik ziyareti

Yaptığı başarılı çalışmalar ile taraflı tarafsız her kesimden tebrik alan, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu (MYO) Yrd. Doç. Dr. Nermin Demirkol’a bir tebrik ziyareti de AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı gerçekleştirdi

1

“BAŞARILARINIZLA MUTLU OLUYORUZ”

2015 yılının son ayında, yaptığı çalışmalar ile ülkemizin ve ilçemizin gururu olan, KOÜ Değirmendere Ali Özbay MYO Yrd. Doç. Dr. Nermin Demirkol, İngiltere’de Uluslararası Biyografi Merkezi tarafından belirlenen, TOP 100 Engineers 2015 başarısına layık görülmüştü. Bugüne kadar, ile taraflı tarafsız her kesimden tebrik alan Demirkol’a bir tebrik ziyareti de AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner ve yönetimi gerçekleştirdi. Yrd. Doç. Demirkol’u makamında ziyaret eden Başkan Uzuner, Demirkol’u başarılarından ötürü tebrik ederek, “Uluslararası bir arenada böylesine önemli bir başarısı elde etmeniz bizleri ve Gölcük’ü fazlasıyla sevindirdi. Bu anlamda başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Demirkol da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bugün beni ziyaret eden değerli AK Parti Gençlik Kollarına teşekkürlerimi sunuyorum. Ülkemi ve Kocaeli Üniversitesi’ni, Kocaeli’ni ve Gölcük’ü en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim. Ziyaretinizden ötürü bende teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardında Demirkol, ziyaretçilerine seramik ve cam atölyesini gezdirerek, çeşitli bilgiler verdi.